Maak je fotoreportage nu nog specialer...

Laat onze bijzondere vogels deel uit maken van uw trouwreportage. Van te voren kunt u beslissen met welke vogels u graag op de foto wilt komen.

Daarbij kunnen de vogels vliegend worden gefotografeerd, zittend op de hand(schoen) of in verschillende posities. Uiteraard onder leiding van uw eigen fotograaf. Wij reiken de vogels aan en zorgen dat alles op een veilige en juiste manier verloopt. 


Fotolocaties

Onze vogeltuin heeft vele prachtige locaties die als decor kunnen dienen tijdens de trouwreportage. Onder begeleiding kunnen de foto’s gemaakt worden bij onze waterpartijen, romantische brug, wilde bloemenvelden en fruitboomgaard. Rondom is er uitzicht op platteland, vee en authentieke boerderijen.


Witte trouwduiven

Uiteraard kunnen de witte bruidsduiven niet ontbreken op uw trouwdag! Onze duiven zijn inzetbaar tijdens de fotoreportage waarbij deze uit de hand vliegen en/of juist met een hele groep op de achtergrond vliegend in beeld zijn. Het is ook mogelijk om ze op een andere locatie los te laten in het bijzijn van uw familie en vrienden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gemeentehuis, kerk of feestlocatie. Eenmaal losgelaten vliegen deze witte postduiven weer rechtstreeks naar hun hok in Lopik. Het loslaten kan per koppel, 10 of 30 duiven.


Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven? 

Vul onderstaand formulier in en we helpen u graag verder!