Wat kunt u verwachten...

Laat u meenemen op expeditie en kom oog in oog te staan met de mooiste vogels van de wereld. Beleef een onvergetelijke middag en word verrast door de wonderlijke natuur.

Kom gezellig een middagje vogelen! Waan u zelf in de vogelwereld en ontmoet bijzondere soorten van heel dichtbij.

Onze expedities zijn op basis van individuele inschrijvingen waarbij een groep uit ongeveer 18 deelnemers bestaat. U wordt ontvangen met koffie, thee en fris met versnaperingen en gaat daarna op pad met de vogels. Uiteraard moet dit op een veilige en juiste manier gebeuren, waarin het welzijn van de vogel altijd voorop staat. Sommige zullen bij u op de hand landen, andere laten hun natuurlijke foerageergedrag zien van zeer dichtbij maar voor de echte rovers krijgt u uiteraard de handschoen aan. We maken er een gezellige, leerzame maar vooral interactieve middag van. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten! Bekijk hieronder tijden, tickets en tarieven.


Wat gaan we doen...

Al onze vogels zullen in vrije vlucht te zien zijn tijdens de expedities. Wij hebben een zeer interactief programma waarin u zelf met de vogels mag samenwerken. Dat houdt in dat u daadwerkelijk oog in oog komt te staan. Van Amerikaanse zeearend, uilen, tropische fruiteters tot aan loopvogels komen voorbij.

Vergeet uw camera niet want er zullen een hoop bijzondere ontmoetingen zijn die u ongetwijfeld wilt vastleggen!

Uiteraard ontbreekt het niet aan koffie, thee, fris en versnaperingen.

Zien we u binnenkort in Lopik?!


Ga samen het avontuur aan of trek er op uit met een hele groep. Een beleving die geschikt is voor jong en oud.

Wacht niet langer en bekijk hier welke activiteiten wij nog meer verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden.